Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liesbeth Kamerling maakt comeback in 'GTST'

Shownieuws

Liesbeth Kamerling maakt woensdag haar comeback als Daantje in de soap 'Goede tijden, slechte tijden'. Zes is zelf naar Nederland teruggekeerd vanaf Bonaire.

Actrice Liesbeth Kamerling maakt woensdagavond haar comeback als Daantje Mus in de soapserie 'Goede tijden, slechte tijden'. Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdag. Kamerling meent dat de kijkers de terugkeer van oude bekenden in de serie op prijs stellen. "Het is een stukje herkenning." Eerder kwamen de personages Frits van Houten, Linda Dekker en Dian Alberts terug in de soap. Het is nog niet bekend wat Daantje Mus na haar rentree meemaakt in de serie.

Begin vorig jaar verhuisde de actrice naar Bonaire om daar een restaurant-bar te gaan exploiteren. Maar na acht maanden wilde Kamerling terug naar Nederland "Het was heerlijk om een tijdje tot rust te komen op Bonaire. Ik heb veel gelezen en gezwommen, maar voor de rest is er gewoon heel weinig te doen daar", zegt ze. "Ik miste het acteerwerk. En ik had het werk in de horeca op den duur ook wel weer gezien."

Liesbeth Kamerling verliet de serie in 2003. Haar personage vertrok toen naar de Verenigde Staten. Ze speelde in verschillende films als 'Stille nacht' en 'Phileine zegt sorry' en ze presenteerde de jeugdquiz 'SmartkidZ'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen