Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heleen van Royen: Playboy is voorbarig

Shownieuws

Playboy is voorbarig met de aankondiging van een naaktreportage van Heleen van Royen. Dat laat de schrijfster dinsdag weten via haar management.

Playboy is voorbarig met de aankondiging van een naaktreportage van Heleen van Royen. Dat laat de schrijfster dinsdag weten via haar management. De hoofdredacteur van het blootblad meldde maandag dat Van Royen hoogstwaarschijnlijk in het decembernummer naakt is te bewonderen.

Volgens haar management is de schrijfster inderdaad benaderd voor een reportage in het blootblad, maar staat nog niets vast. "Er is inderdaad een gesprek tussen beide geweest, maar een reportage is voorlopig niet aan de orde", zegt manager Mike Dobbinga tegenover Novum Nieuws. "Er is niet meer dan een idee besproken; er bestaat tussen Heleen van Royen en Playboy nog geen enkele overeenkomst."

In het SBS6-programma 'Shownieuws' geeft Van Royen dinsdag aan eerst met haar familie te willen overleggen. Verder vertelt zij op eventuele foto's alles te laten zien. "Je gaat niet in de Playboy staan in een onderbroek. Niet ik tenminste."

Momenteel is Van Royen in Antwerpen voor de promotie van haar nieuwe boek 'De ontsnapping'. Zij zegt dit momenteel belangrijker te vinden dan naaktfoto's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen