Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Shields krijgt opnieuw een dochter

Shownieuws

Actrice Brooke Shields en Chris Henchy krijgen hun tweede dochter. Dat heeft Shields aan het Amerikaanse blad People verteld. Het kind wordt in mei verwacht.

Actrice Brooke Shields en Chris Henchy krijgen weer een meisje. Dat heeft Shields aan het Amerikaanse blad People verteld. Het kind wordt in mei verwacht.

Shields en schrijver Henchy maakten in oktober bekend dat ze weer een kind krijgen. De twee zijn in 2001 getrouwd. In People zegt Shields dat 'het fantastisch is dat mijn dochter nu een vriendinnetje krijgt'.

De 40-jarige actrice werd twee jaar geleden voor het eerst moeder, van dochter Rowan Francis. Na de geboorte kreeg ze te kampen met een postnatale depressie. Ze heeft haar ervaringen met de ziekte beschreven in het boek 'In de schaduw van mijn geluk'. Het is in mei uitgebracht. In de 'Today show' zei Shields eerder niet bang te zijn voor nog een depressie. "Ik heb nu alle informatie."

Shields brak in 1980 door met de film 'The blue lagoon'. In 1996 startte haar eigen tv-komedie 'Suddenly Susan'. In 1995 stond zij voor het eerst op Broadway, als Rizzo in de musical 'Grease'. Zes jaar later mocht zij daar de rol van Sally Bowles vertolken in de musical 'Cabaret'. De actrice is momenteel te zien in de rol van Roxie Hart in de Broadway-versie van 'Chicago'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen