Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton in de leer om sexy te dansen

Shownieuws

Hotelerfgename Paris Hilton heeft de choreografe Robin Antin van de meidengroep The Pussycat Dolls gevraagd haar te leren bewegen voor optredens.

Paris Hilton heeft de choreografe van meidengroep The Pussycat Dolls gevraagd haar te leren bewegen bij optredens. Dit zei de hotelerfgename tijdens de viering van haar 25e verjaardag in Las Vegas, meldt de Britse krant The Sun. Hilton ambieert een carrière in de popmuziek. Zij hoopt dat choreografe Robin Antin haar sexy bewegingen leert die ze kan uitvoeren op het podium.

Ondertussen meldt de Britse krant The Mirror dat Hilton op haar weg naar meer roem meer vijanden maakt. Na eerdere ruzies met onder anderen Nicole Richie en Shannon Doherty ligt de erfgename nu in de clinch met The OC-ster Mischa Barton. Paris zou boos zijn omdat Barton een relatie heeft met de ex van haar vriendin Kimberly Stewart.

Op een feest bij de uitreikingen van de Engelse filmprijzen, de Bafta's, zou Barton een boekje hebben opengedaan tegen The Mirror. "Ik heb haar maar twee keer ontmoet en zij doet alsof er enorm veel vijandigheid tussen ons is. Paris heeft aan iedereen een hekel die even oud is en meer succes heeft. Stom wijf", citeert de krant haar. Barton zei verder dat Paris zelf mannen van andere vrouwen 'steelt'.

Eerder deze maand maakte Nicky Hilton, de andere erfgename, Barton uit voor 'vet varken'. Volgens geruchten is Paris vooral boos, omdat haar voormalige beste vriendin Nicole Richie nu omgaat met Barton. Richie en Paris leven eveneens met elkaar in onmin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen