Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Babs had Gert willen verrassen met gewit huis

Shownieuws

Babs Stoevenbeld wilde haar echtgenoot Gert Timmerman verrassen met een gewit huis. Door zijn vervroegde vertrek uit Hotel Big Brother ging dit niet door.

Babs Stoevenbeld wilde haar echtgenoot Gert Timmerman verrassen met een gewit huis. Doordat de zanger eerder dan verwacht uit Hotel Big Brother is vertrokken, ging dit niet door. Dat vertelt het echtpaar dinsdag in 'RTL Boulevard'.

Timmerman is maandagavond vertrokken uit het 'hotel', omdat hij zijn ei niet kwijt kon. De deelnemers aan het programma moeten in acht weken zo veel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Timmerman wilde de hulp van gewone Nederlanders inroepen, maar daar voelde de rest van de deelnemers weinig voor.

Aan het programma doen zeven bekende Nederlanders mee. Het staat vast dat Timmerman wordt vervangen, maar het is nog niet bekend door wie en wanneer. Eerder verliet Kelly van der Veer het programma vrijwillig. Zij is vervangen door John Jones. Het programma wordt sinds ruim een week op werkdagen uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen