Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will Smith verheugt zich op chicken masala

Shownieuws

Will Smith verheugt zich het meest op chicken masala en een mogelijke ontmoeting met Bollywood-actrice Aishwarya Rai. De acteur is een week in India voor Sony.

(Novum/AP) - Will Smith verheugt zich tijdens zijn verblijf in India het meest op chicken masala en een mogelijke ontmoeting met Bollywood-actrice Aishwarya Rai. De acteur is een week in het land voor de lancering van een nieuwe Engelstalige filmzender van Sony Entertainment. Verder gaat de Amerikaanse filmster langs bij Indian Idol, de Indiase versie van Idols.

Smith hoopt ook het zeventiende-eeuwse bouwwerk Taj Mahal te bezichtigen. Het is het eerste bezoek van de acteur aan India, een land dat hij al lange tijd wilde zien. "Al toen ik jong was hoorde ik veel verhalen over de cultuur van dit land. Ik wil zo veel mogelijk ontdekken, maar wordt steeds door mijn vrouw gewaarschuwd dat ik ook iets moet overlaten voor als we hier samen naartoe gaan."

De 37-jarige acteur zegt vooral onder de indruk te zijn van het aantal Bollywood-films dat elk jaar wordt geproduceerd. "Ze maken er hier ruim achthonderd, met in elke film een nieuw verhaal, nieuwe muziek en nieuwe dans." Smith ziet een rol in een Bollywood-film wel zitten. "Ik ben simpelweg verkocht en wil er graag deel van uit te maken." De acteur heeft wel zo zijn voorkeuren. "Ik wil aan alles meedoen waar Aishwarya Rai ook in speelt. Ik ben helemaal weg van haar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen