Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gert Timmerman verlaat Hotel Big Brother

Shownieuws

Gert Timmerman is maandagavond vertrokken uit Hotel Big Brother, omdat hij er zijn ei niet kwijt kon. Het staat vast dat hij wordt vervangen, laat Talpa weten.

Gert Timmerman is maandagavond vertrokken uit Hotel Big Brother, omdat hij er zijn ei niet kwijt kon. Dat laat televisiezender Talpa dinsdag weten. De zender noemt het jammer dat de zanger is weggegaan. "Maar het hoort bij het spel", zegt woordvoerder Maarten van Rooijen. "Gert blijft nog actief voor het goede doel. Dat is waar het uiteindelijk om draait."

De 'hoteliers' in Hotel Big Brother moeten in acht weken zo veel mogelijk geld inzamelen voor Mappa Mondo, opvanghuizen voor ongeneeslijk zieke kinderen van het Rode Kruis. In plaats van elkaar weg te stemmen, brengen de deelnemers elke vrijdag hun stem uit op de favoriete bewoner. Een nieuwe deelnemer vervangt degene met het minste aantal stemmen.

Aan het programma doen zeven bekende Nederlanders mee. Het staat vast dat Gert Timmerman wordt vervangen, maar het is nog niet bekend door wie en wanneer, zegt Van Rooijen. "Misschien in de live show deze week." Het vertrek van Timmerman is dinsdag op televisie te zien. Vrijdag is een rechtstreekse uitzending.

Eerder verliet Kelly van der Veer het programma vrijwillig. Zij is vervangen door John Jones. Het programma wordt sinds ruim een week op werkdagen uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen