Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzi schieten Britney Spears te hulp

Shownieuws

Britney Spears is de paparazzi in Californië dankbaar. Toen de popdiva pech had met haar zilveren Ferrari schoten de fotografen die haar volgden te hulp.

Britney Spears is de paparazzi in Californië dankbaar. De popdiva beschuldigt de fotografen vaak van opdringerigheid. Maar toen ze pech had met haar auto, was ze erg blij dat er een gevolg van paparazzi achter haar reed. Dit meldt de Britse krant Daily Mirror.

Ongeveer zes fotografen schoten de popster te hulp toen haar zilveren Ferrari ermee ophield aan de Pacific Coast Highway, in de buurt van Malibu in Californië. Terwijl er een verkeersopstopping ontstond, stonden de fotografen klaar om Britney en haar broertje Bryan naar de veilige kant van de weg te helpen. Maar niet voordat ze een paar mooie foto's van de popster in haar kapotte auto hadden genomen.

Uiteindelijk werd de auto van Britney weggesleept door de politie. De agenten hadden de fotografen een boete kunnen geven omdat ze Britney achtervolgden. Een nieuwe wet in Californië verbiedt fotografen om beroemdheden te volgen. Maar vanwege de omstandigheden zag de politie de overtreding door de vingers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen