Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj Edwin Evers gaat naar Turijn

Shownieuws

Edwin Evers presenteert zijn radioprogramma 'Evers staat op' van 11 tot 24 februari live vanuit Turijn. Daar worden de Olympische Winterspelen gehouden.

Dj Edwin Evers presenteert zijn radioprogramma 'Evers staat op' van 11 tot 24 februari live vanuit Turijn, waar de Olympische Winterspelen worden gehouden. Dat maakte Radio 538 dinsdag bekend. In de studio in Turijn ontvangt Evers met zijn sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen verschillende sporters, politici en andere bekende gasten.

Elke ochtend treden artiesten op in het programma. Zo is al bekend dat Bløf, Van Dik Hout, Di-rect en De Dijk hun opwachting maken. Daarnaast geven Peter Heerschop en Viggo Waas elke ochtend komisch commentaar op de Olympische Spelen.

Eerder reisden Evers en zijn gevolg af naar de Olympische Spelen in Sydney, Salt Lake City en Athene. "We verwisselen de hitte nu dus weer voor de kou, maar verder zal er weinig veranderen. Muziek, sport en humor zullen ook in Turijn de voornaamste elementen zijn", zegt Evers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen