Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind niet onder de indruk van Idols

Shownieuws

Zangeres Hind is niet onder de indruk van de zangkwaliteiten van de huidige Idols-kandidaten. "Drie jaar geleden waren er meer mensen die konden zingen."

Zangeres Hind is niet onder de indruk van de zangkwaliteiten van de huidige Idols-kandidaten. "Drie jaar geleden waren er meer mensen die konden zingen", zegt ze dinsdag in De Telegraaf. "Zuiverder vooral". Over de jury is ze evenmin te spreken. "Ze zijn poeslief voor de deelnemers. Het moet harder", vindt ze. Hind eindigde drie jaar geleden bij de eerste editie van Idols als derde.

De 21-jarige zangeres denkt dat de kwaliteit van het programma achteruit is gegaan omdat de formule is uitgewerkt. Ze drukt de deelnemers van dit jaar daarom op het hart niet alleen aan Idols te denken. "Je moet meteen verder kijken naar wat je met je leven wil", zegt ze. "Er is meer dan de show".

Toch heeft het programma haar geen windeieren gelegd. "Door Idols ben ik mijn carrière op een hoog niveau begonnen. Daardoor ga ik nu mijn eigen weg en kan ik een theatertour van twee maanden doen." De theatertour van Hind begint zaterdag en is tot 9 maart te zien in verschillende theaters en schouwburgen door heel Nederland.

Hind heeft ruim een half jaar een relatie met rapper Brainpower, of Braintje, zoals zij hem als enige mag noemen. "Ik wil maar één ding, dat is verder met hem. Hij heeft alles wat ik zoek in iemand."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen