Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse politicus Galloway op tv in balletpak

Shownieuws

Geflankeerd door een travestiet heeft de politicus George Galloway een dansje gemaakt in een nauwsluitend balletpak. Hij doet mee aan de Britse Big Brother.

De met Saddam Hussein sympathiserende Britse politicus heeft dit weekeinde weer opzien gebaard: geflankeerd door een travestiet maakte de omstreden politicus George Galloway een dansje in een nauwsluitend balletpak. De Britse krant Evening Standard concludeert maandag dat 'George zinkt naar een nieuw dieptepunt'.

Galloway deed zijn stunt in het Britse Big Brother-huis, waar hij samen met andere beroemdheden verblijft. Als dank voor hun optreden kregen de bewoners van het huis drank, sigaretten en sigaren.

Anderhalve week geleden kreeg de 51-jarige politicus al de nodige kritiek over zich heen toen hij in het programma een poesje speelde dat melk oplikt. Labour-parlementslid Hilary Armstrong verweet Galloway, die in 2003 uit haar partij stapte, het aanzien van het parlement te schaden.

Galloway is de oprichter van de antioorlogspartij Respect. Hij zit sinds 1987 in het Lagerhuis en heeft naam gemaakt als dwarsligger. In 1994 bezocht hij Hussein, die hij prees om zijn moed en daadkracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen