Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Georgina weet niet veel van Jort

Shownieuws

De moeder van actrice Georgina Verbaan kent de vriend van haar dochter, Jort Kelder, niet goed genoeg om te zeggen of hij een leuke schoonzoon is.

De moeder van actrice Georgina Verbaan kent de vriend van haar dochter, Jort Kelder, niet goed genoeg om te zeggen of hij een leuke schoonzoon is. Dat zegt ze in een interview op de website vrouw.nl. De internetpagina start maandag een reeks interviews onder de naam 'De moeder van'. De moeder van Verbaan, Ans de Wit, bijt het spits af.

Uit het vraaggesprek blijkt dat de 26-jarige Georgina een 'zeer apart en soms te bijdehand' kind was. "Ik had een keer visite van de buurvrouw. Georgina was ongeveer 4 jaar. Ineens keek ze op van haar tekening en zei: wat heb jij een lelijke man, je kunt toch wel beter krijgen?"

Verbaan en haar moeder hebben momenteel niet veel contact. Toen Georgina 17 jaar was en net een rol speelde in de soapserie 'Goede tijden, slechte tijden', maakte haar moeder de scheiding van haar tweede man door. "Georgina en ik waren allebei te druk met onszelf bezig. We zijn elkaar in die periode een beetje kwijtgeraakt."

De Wit vertelt dat ze haar dochter in die tijd instinctief wilde beschermen. "Georgina is echter door niemand aan te sturen. Ieder advies werd als ongevraagd beschouwd." Toen De Wit een nieuwe vriend kreeg en voor de derde keer wilde trouwen, was Georgina daar niet echt blij mee. "Mijn vriend Peter stortte zich iets te enthousiast op zijn nieuwe gezin", vertelt de moeder van Verbaan. "Omdat ik dit keer echt overtuigd was dat ik de kans had om zelf gelukkig te worden, heeft dat er uiteindelijk mede toe geleid dat Georgina en ik hebben besloten een rustpauze in te lassen."

De Wit kan dan ook alleen van een afstand inschatten hoe het met haar dochter gaat. Over Verbaans vriend, de 41-jarige Kelder, weet ze niet zoveel. "Ik ken hem niet goed genoeg om een mening over hem te kunnen hebben. Voor zover ik van een afstand kan beoordelen, heeft hij een goede invloed op haar."

De keuze die Georgina maakte om naakt in Playboy te poseren respecteert haar moeder, maar ze heeft niet naar de foto's gekeken. "Ik wil mijn dochter niet zo zien, omdat ik dat wel confronterend vind."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen