Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stereophonics annuleert Europese concerten

Shownieuws

De Britse band Stereophonics heeft alle concerten van de Europese tournee met Oasis geannuleerd als gevolg van familieomstandigheden.

De Britse band Stereophonics heeft alle concerten van de Europese tournee met Oasis geannuleerd als gevolg van familieomstandigheden. Dat maakt concertorganisator Mojo Concerts maandag bekend. Het concert dat de band zaterdag zou geven in het Tilburgse 013 gaat daarom niet door. Het is niet bekend om welke omstandigheden het gaat.

De aftrap van de gezamenlijke tournee zou woensdag plaatsvinden in de Noorse hoofdstad Oslo. De komende weken stonden nog optredens gepland in onder meer Rome, Wenen en Lille. Daar is nu alleen Oasis te zien.

Het was al bekend dat Oasis er in Tilburg niet bij zou zijn. Woordvoerder Junior van der Stel van Mojo vermoedt dat daar geen speciale reden voor is, maar dat de band die dag andere verplichtingen heeft.

De bandleden van Stereophonics betreuren het dat ze de concerten moeten afzeggen. "We willen aan al onze fans onze excuses aanbieden en ze bedanken voor hun begrip", schrijven ze op hun website. "We keken enorm uit naar deze tournee. Oasis is een geweldige band en we hopen in de toekomst weer een podium met ze te delen."

Stereophonics is onder meer bekend van de hit 'Maybe tomorrow'. Vorig jaar kwam het vijfde album van de band uit, onder de titel 'Language sex violence other'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen