Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martin Gaus krijgt talkshow bij RTV Noord-Holland

Shownieuws

Dierendeskundige Martin Gaus gaat een talkshow presenteren op RTV Noord-Holland. In het programma blikken gasten terug op bijzondere tv-momenten.

Dierendeskundige Martin Gaus gaat een talkshow presenteren op RTV Noord-Holland. In het programma, dat 'In fragmenten' gaat heten, kiest een bekende Noord-Hollander bijzondere televisiemomenten uit het archiefmateriaal van de Tros. Gaus gaat met de gast in gesprek over zijn of haar keuze.

Volgens de presentator weten weinig mensen dat hij in het verleden ook al talkshows heeft gemaakt. "Mensen kennen mij vooral van dierenprogramma's", zegt hij in een verklaring. "Ik vind het een eer om als ras-Amsterdammer voor RTV Noord-Holland te presenteren."

'In fragmenten' is een samenwerking van de Tros en RTV Noord-Holland. Coproducties worden volgens Tros-voorzitter Karel van Doodewaerd steeds populairder. "De Tros heeft binnen het bestel steeds minder mogelijkheden en zoekt daarom naar andere wegen." De show is vanaf maart te zien op de Noord-Hollandse zender.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen