Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Renfro ontkent kopen van heroïne

Shownieuws

Acteur Brad Renfro ontkent dat hij heroïne wilde kopen toen hij in december werd opgepakt door politieagenten in burger. Hij erkent een drugsprobleem.

(Novum/AP) - De Amerikaanse acteur Brad Renfro ontkent dat hij heroïne wilde kopen toen hij in december werd opgepakt door politieagenten in burger. De voormalig kindacteur is in december opgepakt in een wijk in Los Angeles waar drugs wordt gedeald. Renfro erkent wel dat hij een drugsprobleem heeft.

De rechter bepaalde woensdag dat de acteur op 23 februari opnieuw voor de rechtbank moet verschijnen om te kijken of de zaak kan worden opgelost zonder een verder proces. De advocaat van de 23-jarige Renfro vertelde dat de acteur, die op borgtocht vrij is, in therapie zit om zijn drugsprobleem aan te pakken. Hij kijkt er volgens zijn raadsman naar uit om zo snel mogelijk weer te acteren.

Brad Renfro werd op 12-jarige leeftijd bekend door zijn rol van getuige van een moord in 'The client'. Ook was hij te zien in films als 'Ghost world' en 'The jacket'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen