Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ricky Martin geeft eerste concert in Nederland

Shownieuws

De Puerto-Ricaanse zanger Ricky Martin geeft op 24 april zijn eerste concert in Nederland. Het concert vindt plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De Puerto-Ricaanse zanger Ricky Martin geeft op 24 april zijn eerste concert in Nederland. Het concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam maakt deel uit van zijn 'One night only tour 2006'. Het is niet helemaal de eerste keer dat de latino zijn kunsten vertoont in Nederland. In 2003 gaf hij een optreden tijdens de uitreiking van de TMF Awards.

Ricky, die eigenlijk Enrique Martin Morales heet, werd op 12-jarige leeftijd lid van de Latijns-Amerikaanse jongensband Menudo. In 1991 maakte de zanger zijn eerste soloalbum. Zijn eerste Engelstalige album lag in 1999 op de planken.

Martin scoorde hits met nummers als 'Maria', 'Livin' la vida loca' en 'Shake your bon-bon'. In het afgelopen najaar bracht Ricky zijn album 'Life' uit. Aan het album werkten onder meer Fat Joe en Amerie mee.

Ook als acteur is Ricky actief. Hij speelde een rolletje in de Amerikaanse soap 'General hospital' en was te zien op Broadway in de musical 'Les misérables'.

De voorverkoop van de kaartjes voor zijn concert in Nederland start zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen