Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Swank vecht toch voor huwelijk

Shownieuws

Hilary Swank en Chad Lowe kondigden eerder deze maand aan dat ze een punt zetten achter hun huwelijk. Zij zegt nu dat ze blijft proberen het huwelijk te redden.

(Novum/AP) - De Amerikaanse actrice Hilary Swank en haar man Chad Lowe kondigden eerder deze maand aan dat ze een punt zetten achter hun huwelijk. Maar bij nader inzien is de actrice niet van plan om deze verbintenis zonder slag of stoot op te geven. "We zijn nog steeds aan het proberen om ons huwelijk te redden", zei Swank in het entertainmentprogramma 'Access Hollywood'.

De acteurs zijn acht jaar getrouwd en dertien jaar samen. Volgens de tweevoudig Oscarwinnares niet iets om zomaar mee op te houden. "Na dertien jaar is er veel liefde tussen ons. Het is nog niet voorbij, we zijn nog niet gescheiden maar nog steeds getrouwd." Het is niet bekend waardoor het huwelijk van Hilary en Chad niet meer zo goed is.

De 31-jarige Swank sleepte een Oscar in de wacht voor haar rollen in 'Boys don't cry' en 'Million dollar baby'. Haar 38-jarige echtgenoot speelde onder meer in de televisieserie 'Life goes on' waarvoor hij een Emmy Award ontving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen