Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Hallyday niet vervolgd voor verkrachting

Shownieuws

Johnny Hallyday wordt niet vervolgd voor verkrachting. Volgens de rechter is er niet genoeg bewijs dat de zanger een gastvrouw op een jacht verkracht heeft.

(Novum/AP) - De Franse zanger Johnny Hallyday wordt niet vervolgd voor verkrachting. Volgens de rechter is er niet genoeg bewijs dat de zanger een gastvrouw op een jacht verkracht zou hebben. Hallyday werd in 2004 aangeklaagd door Marie-Christine Vo omdat hij haar in 2001 op een boot in Cannes seksueel misbruikt zou hebben. De Fransman, die Belg wil worden, ontkent.

Er is een onderzoek ingesteld naar Vo, omdat ze heeft toegegeven twee doktoren te hebben gevraagd gegevens in medische dossiers te veranderen.

Eerder deze maand liet de 63-jarige Hallyday weten dat hij het podium na drie jaar weer op gaat. Johnny, die eigenlijk Jean-Philippe Smet heet, verkocht miljoenen albums en introduceerde het rockgenre in zijn vaderland. In het begin van deze maand vroeg Johnny Hallyday de Belgische nationaliteit aan. Zijn vader, Leon Smet, is Belgisch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen