Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeilijke tijd voor Joke de Kruijf

Shownieuws

Musicalster Joke de Kruijf (40) maakt een moeilijke periode door. Ze stond de afgelopen tijd niet op het podium en ze is alweer een tijdje alleen.

Zakelijk gezien heeft Joke de Kruijf (40) nu alles wel voor elkaar, privé had ze graag wat dingen anders gezien. In een interview met De Telegraaf vertelt ze dat ze nu driekwart jaar vrijgezel is. "Gezien mijn leeftijd is de kans op een gezin niet bijster groot meer."

Joke de Kruijf weet sinds kort dat ze meespeelt in de musical 'Chess'. Ze begon haar carrière als 21-jarige in 'Cats' en stond daarna jarenlang in verschillende andere musicals. In de zomer van vorig jaar stopte 'Crazy for you' en had ze even geen productie meer in het vooruitzicht. "Van volop in de aandacht was er opeens stilte. Daar heb ik wel even drie maanden van moeten bijkomen."

De musicalzangeres denkt dat haar leven in de schijnwerpers voor een partner niet altijd even leuk is. "In het begin is het altijd heel gezellig", vertelt ze in De Telegraaf. "Vindt mijn vriend het interessant wat ik doe en het leven dat ik leid. Maar na een tijdje is het nieuwe eraf." De zangeres probeert niet te piekeren over haar privéleven. "Het belangrijkste is nu dat ik lekker happy ben met mijzelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen