Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston vindt vrede in zichzelf

Shownieuws

Jennifer Aniston heeft 'vrede' gevonden na haar scheiding met Brad Pitt. Dit meldt 'The Sun'. Ze heeft moeilijke momenten gekend.

Actrice Jennifer Aniston heeft 'vrede' gevonden na haar scheiding van Brad Pitt. Dat zegt ze maandag in de Britse krant The Sun. Aniston was aanwezig op het Sundance Filmfestival in de Verenigde Staten voor de promotie van haar nieuwe film 'Friends with money'.

In de film speelt de 36-jarige actrice een vrouw die in een persoonlijke crisis terechtkomt. Aniston vertelt The Sun dat ze zichzelf ook zo ziet. De actrice heeft een moeilijk jaar achter de rug. Aniston en Pitt scheidden in oktober na een huwelijk van 4,5 jaar. Media stonden vervolgens bol van de geruchten dat de 42-jarige Pitt zijn vrouw had verlaten omdat zij geen kinderen wil.

Pitt kreeg daarop een relatie met actrice Angelina Jolie. Begin deze maand werd bekend dat de 30-jarige Jolie zwanger is van Pitt. Vorige week zei de advocaat van het stel dat Jolie gerechtelijke toestemming heeft gekregen om haar twee geadopteerde kinderen de achternaam van Pitt te geven.

Aniston zegt in de krant dat ze haar persoonlijke crisis achter de rug heeft en dat ze alles een plaats heeft gegeven. "Het is een deel van me geworden. Het is achter de rug. Ik heb momenten van onzekerheid en een laag zelfbeeld gehad."

De voormalige 'Friends'-actrice heeft weer geluk gevonden. "Er gaat veel tijd overheen, maar uiteindelijk vind je vrede in jezelf." Momenteel doen geruchten de ronde dat Aniston een relatie heeft met acteur Vince Vaughn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen