Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlize Theron zorgt voor verkeeropstopping

Shownieuws

Charlize Theron heeft zondag tijdens de première van 'North county'het verkeer in Sydney tot stilstand gebracht doordat fans op straat stonden om haar te zien.

Een bezoek van actrice Charlize Theron heeft zondagavond het verkeer in de Australische stad Sydney tot stilstand gebracht. Haar nieuwe film 'North country' ging in première in het State Theatre, dat aan een drukke straat ligt. Meer dan tweehonderd fans stonden op straat en langs de rode loper om een glimp van de actrice op te vangen, meldt de krant The Australian maandag. Nieuwsgierige automobilisten gingen daardoor steeds langzamer rijden.

De in Zuid-Afrika geboren Theron kijkt ernaar uit de film in Australië te promoten. Het gaat haar daarbij alleen om de film en niet om zichzelf, zegt ze. "Het is fantastisch als je wordt genomineerd voor awards, maar voor mij is het belangrijker ik deel heb uitgemaakt van een geweldig project. Als ik een film heb gemaakt waar ik trots op ben, is dat prijs genoeg."

'North county' is een verfilming van de eerste succesvolle Amerikaanse rechtszaak wegens seksuele intimidatie in Amerika. Theron speelt een vrouw die noodgedwongen in ijzermijnen werkt. Haar mannelijke collega's werken haar op alle fronten tegen.

De 30-jarige Theron won in 2003 de Oscar voor beste actrice voor haar rol in 'Monster'. Ook was ze te zien in 'The Italian job' en in 'Sweet november'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen