Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moss nog niet verhoord door politie

Shownieuws

De Britse politie heeft nog geen afspraak gemaakt met Kate Moss om haar te verhoren over haar gebruik van harddrugs. Het supermodel is bereid mee te werken.

(Novum/AP) - De Britse politie heeft nog geen afspraak gemaakt met Kate Moss om haar te verhoren over haar gebruik van harddrugs. Het supermodel is bereid volledig mee te werken aan het onderzoek dat de politie doet naar haar cocaïnegebruik, maar de Britse politie heeft nog niets van zich laten horen. Dat zegt de woordvoerder van Moss.

De 32-jarige Moss raakte door haar gebruik van harddrugs contracten kwijt met H&M, Burberry en Chanel. Dat gebeurde na de publicatie van foto's in september in het Britse dagblad Daily Mirror. Daarop zou ze te zien zijn terwijl ze cocaïne gebruikt. De beelden zijn afkomstig van een video-opname, die is gemaakt in de Londense muziekstudio van Moss' toenmalige vriend, zanger Pete Doherty. Hij maakt geen geheim van zijn cocaïneverslaving.

Nadat de krant de foto's publiceerde, vertrok Moss naar de Verenigde Staten. Ze bezoekt daar een afkickkliniek in Arizona en doet internationale opdrachten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen