Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bekendheid valt Idols-kandidaat Harm zwaar

Shownieuws

Idols-kandidaat Harm wordt overal herkend. En dat valt hem zwaarder dan gedacht. Toch is hij ook blij met het succes. Hij bouwt eindelijk een carrière op.

Idols-kandidaat Harm wordt overal herkend. En dat valt hem zwaarder dan gedacht. In Algemeen Dagblad zegt hij maandag zijn oude leventje kwijt te zijn. "Ik zeulde 's nachts altijd door de stad op zoek naar een jamsessie. Klom ik op het podium om lekker mee te doen". Dat is nu niet meer mogelijk. Harm mag vanwege zijn contract bij Idols niet meer in het openbaar zingen.

Toch is de Nijmegenaar ook blij met zijn succes. Hij wil niets liever dan doorbreken met zijn muziek. "Ik loop tegen de 30. Dit is mijn enige kans om op mijn oude dag nog carrière te maken", zegt hij. Maar een trucje levert hij niet af als hij op het commerciële Idols-podium staat. "Vanaf dag een heb ik gedacht: ik doe het als mezelf, meer wil ik niet geven."

En dat lijkt te werken. Harm heeft nog niet een keer op de gevreesde krukken voor afvallers hoeven plaatsnemen. Maar ondanks de steun van het publiek voelt hij zich met zijn lange rode haar en neusring een 'behoorlijk vreemde eend in de bijt'. Van Idols wordt hij ook wat 'stijver' dan normaal. "Ik ga niet met mijn voeten op de bank zitten. Maar dat is respect tegenover de programmamakers: the show must go on."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen