Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue krijgt steun van zus

Shownieuws

De 35-jarige Dannii Minogue ziet het als haar plicht om altijd klaar te staan voor haar zus. "Kylie is mijn eerste prioriteit", zegt ze in een interview.

Dannii Minogue ziet het als haar plicht te allen tijde klaar te staan voor haar zus. "Kylie is mijn eerste prioriteit", zegt ze in een interview met de Australische krant Herald Sun. Eerder werd bekend dat Kylie kankervrij is maar nog dagelijkse bestraalt moet worden om te voorkomen dat kwaadaardige cellen terugkeren. Volgens Dannii gaat het goed met haar.

Meer wilde de, eveneens zingende en acterende, Minogue-telg niet kwijt over haar oudere zus.Tijdens de promotie van haar nieuwe album 'Neon nights' beantwoordde ze de vele vragen over Kylie's borstkanker nog zonder morren. Dat is nu anders. "Ik ben niet degene die in detail moet treden over haar ziekte", licht ze toe. "Mijn belangrijkste rol is om er gewoon voor haar te zijn."

De zusjes Minogue verblijven momenteel in de Australische stad Melbourne. De 37-jarige Kylie voor de bestralingen en Dannii voor de opnamen van de film 'Except East Richmond'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen