Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russell Crowe waarschuwt paparazzi

Shownieuws

Russell Crowe heeft de paparazzi gewaarschuwd uit de buurt te blijven van zijn zwangere vrouw. "Ik bedek ze met pek en veren als ze haar lastigvallen."

Acteur Russell Crowe heeft de paparazzi gewaarschuwd uit de buurt te blijven van zijn zwangere vrouw Danielle Spencer. "Ik bedek ze met pek en veren als ze haar lastigvallen", zegt de acteur in de Australische krant Sydney Morning Herald. Vorige week werden collega-acteur Heath Ledger en diens vriendin Michelle Williams door persfotografen natgespoten met waterpistolen. Sindsdien is Crowe bezorgder dan normaal om de veiligheid van zijn vrouw.

De paparazzi hebben er volgens Russell schuld aan dat zijn zoon Charles twee jaar geleden te vroeg werd geboren. "Een paar dagen voor de bevalling van Charlie, die drie weken te vroeg kwam, werd Danielle achtervolgd door vier fotografen. Ze raakte in paniek en gleed uit", licht de acteur toe. "Als ze nog een keer zoiets flikken, komen ze er niet zomaar mee weg."

Spencer is vier maanden zwanger. Crowe hoopt van deze zwangerschap net zo te genieten als twee jaar geleden bij die van Charles. "Danielle straalde en zag er prachtig uit. Daar kijken we nu allebei weer naar uit."

De 41-jarige filmster speelde in onder meer 'The gladiator', 'The insider' en 'A beautiful mind'. Crowe werd geboren in Nieuw-Zeeland maar verhuisde met zijn ouders naar Australië. Hij woont momenteel met zijn vrouw en zoon afwisselend in Sydney en Nana Glen, een plaatsje in het noorden van de Australische staat New South Wales.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen