Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jude en Sienna definitief uit elkaar'

Shownieuws

Jude Law en Sienna Miller zijn definitief uit elkaar. Het plan van Jude om een huis te delen met zijn ex-vrouw Sadie Frost, was voor Sienna de druppel.

Jude Law en Sienna Miller zijn definitief uit elkaar. Dat meldt de Britse krant Sunday Mirror zondag. Het plan van Jude om een maand te gaan samenwonen met zijn ex-vrouw Sadie Frost als hij voor opnamen in Amerika is, was voor Sienna de druppel. "Ga dan maar helemaal naar haar terug", zou de 24-jarige actrice hem hebben toebeten. Jude biechtte eerder op vreemd te zijn gegaan met een kindermeisje.

Een vriendin van het stel zegt dat Sienna compleet door het lint ging toen Jude vertelde dat zijn ex en hun kinderen hem achterna vliegen als hij een tijdje in Los Angeles moet wonen. "Ze begon hysterisch te gillen en schreeuwde dat hij dan net zo goed helemaal kon opdonderen". Jude zou hierop de doek in de ring hebben gegooid. "Hij heeft het gehad en wil iets anders in zijn leven", zegt de vriendin. "Anders gaat hij kapot."

Jude en Sadie zijn, ondanks een scheiding drie jaar geleden, de afgelopen maanden weer naar elkaar toegegroeid, schrijft de krant. Met hun kinderen, Rafferty, Iris, Rudy en Sadies zoon uit een eerder huwelijk, Finlay, waren ze vorige maand op safari in Tanzania. Zowel Sadie als Jude zou 'helemaal ontspannen' van de reis zijn teruggekeerd. Ook de kinderen waren in de wolken door de hereniging van hun ouders.

Een week geleden hadden Jude en Sienna ook al een akkefietje. Jude keerde een paar dagen eerder terug naar huis nadat hij zijn vriendin had opgezocht op de set van haar nieuwe film 'Factory girl'. Hij had volgens de geruchten geen zin meer om te wachten op wat aandacht.

Of Sienna lang alleen blijft valt te bezien. In tegenspeler Hayden Christensen, bekend van zijn rol als Darth Vader in de laatste Star Wars-film, zou ze een schouder hebben gevonden om op uit te huilen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen