Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Carrey gaat op de gezonde toer

Shownieuws

Jim Carrey leeft een gelukkiger leven sinds hij minder koffie drinkt. Hij heeft zijn koffiegebruik teruggebracht van zeven koppen naar één kopje per dag.

Jim Carrey leeft een gelukkiger leven sinds hij minder koffie drinkt. Volgens Femalefirst heeft de acteur zijn koffiegebruik teruggebracht van zeven koppen naar één kopje koffie per dag. Dat bevalt hem een stuk beter. "Gezond leven heeft een grote invloed op je geluk", zegt hij. Jim eet daarom ook geen zuivelproducten en suiker meer. "Daar werd ik vaag van", verklaart hij.

De 44-jarige acteur vertelde eerder op het randje van een depressie te hebben gezeten door een aantal verbroken relaties en zijn moeilijke jeugd. Hij moest in therapie en slikte antidepressiva. Carrey's 18-jarige dochter Jane heeft hem er weer bovenop geholpen. "Zij is mijn lichtpuntje. Ik kijk er altijd naar uit om haar weer te spreken, daar kan niets tegenop."

Jim Carrey brak als komiek door met zijn rol van Stanley Ipkiss in 'The mask'. Hij speelde in komedies als 'Dumb & dumber', 'The cable guy' en 'Liar liar'. Maar ook voor meer serieuze rollen, in onder meer 'The Truman show' en 'Eternal sunshine of the spotless mind', draait Carrey zijn hand niet om.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen