Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idols-avontuur voorbij voor Christon

Shownieuws

Voor Christon is Idols voorbij. Hij kreeg zaterdagavond de minste stemmen van het publiek, slechts twee procent. Er zijn nog acht kandidaten over.

Voor Christon is Idols voorbij. Hij kreeg zaterdagavond de minste stemmen van het publiek, slechts twee procent. Ellen, Aäron en Marescha, die eveneens op de krukken moesten plaatsnemen, kregen alledrie ongeveer vier procent van de stemmen. "Klote", was het antwoord van Christon op de uitslag. Maar hij gaat niet bij de pakken neerzitten. "Ik heb een toffe tijd gehad. Volgende week ga ik met mijn bandleden de oefenruimte in. Gaan we weer lekker knallen."

Het thema van de vierde liveshow was rock. Christon bracht het nummer 'Wonderwall' van Oasis ten gehore. Zijn optreden viel in de smaak bij de jury die vond dat hij 'het perfecte liedje' had gekozen voor zijn stem en uitstraling. De optredens van Serge, Ellen en Aäron werden minder positief ontvangen. Angelique en Floortje kregen de beste beoordeling van Henkjan Smits, Jerney Kaagman en Eric van Tijn.

Juryvoorzitter Henkjan vond het niveau deze week 'aanmerkelijk beter' dan de vorige keren. "Hoe meer eruit gaan, hoe meer je ziet wie er authentiek is. Dat iemand goed kan zingen betekent trouwens niet dat diegene ook een idool is", zei hij.

Volgende week zaterdag staan de acht overgebleven kandidaten weer op het podium. De finale is op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen