Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Door Witherspoon aangeklaagde fotograaf dood'

Shownieuws

De paparazzo die door Reese Witherspoon voor de rechter werd gesleept, is waarschijnlijk dood. Zondag werd een lichaam aangetroffen in een appartement in LA.

De paparazzo die door actrice Reese Witherspoon voor de rechter werd gesleept, is waarschijnlijk dood. Zondag werd een lichaam aangetroffen in een appartement in Los Angeles, nadat de autoriteiten twee maanden naar Todd Wallace hadden gezocht. Politiebronnen zeggen dinsdag in de Los Angeles Times dat het lichaam dat van de paparazzo is. De doodsoorzaak van de man wordt nog onderzocht.

In december ging een arrestatiebevel tegen Wallace uit, nadat hij niet was komen opdagen bij een hoorzitting in de rechtszaak tegen hem. De 44-jarige fotograaf wordt ervan verdacht in september het verjaardagspartijtje van de oudste dochter van Witherspoon te hebben verstoord. Wallace zou tijdens het feestje een 5-jarig meisje hebben geslagen met zijn camera, nadat het gezelschap weigerde voor hem op de foto te gaan. Ook zou hij de groep uitgescholden hebben. Wallace vertelde de Britse krant The Times dat juist hij werd aangevallen.

De fotograaf is op 6 december voor het laatst gezien. Toen verdedigde hij het beroep van paparazzofotograaf in een talkshow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen