Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gijs Staverman wil serieus worden genomen

Shownieuws

Diskjockey Gijs Stijverman wil serieus worden genomen als mediamaker. Dat zegt hij deze week in FHM. "Ik ben jarenlang die onbezorgde jongen op tv geweest."

Diskjockey Gijs Stijverman wil serieus worden genomen als mediamaker. Dat zegt hij deze week in het mannenblad FHM. "Ik werd vroeger niet altijd serieus genomen. Dat lag ook aan mij, hoor. Ik ben jarenlang die onbezorgde jongen op tv geweest."

Op Yorin FM presenteert de 39-jarige dj het muziekprogramma 'Stavermans classics'. De show staat in het teken van de jaren zeventig, tachtig en negentig. Staverman begon zijn carrière als dj in 1979 bij een ziekenomroep. In 1991 deed hij zijn intrede bij Veronica FM. Op televisie presenteerde hij programma's als 'Veronica goes down under', 'Boobytrap' en 'Starmaker'.

In het interview vertelt de televisiepersoonlijkheid ook dat hij aanwezig was bij een slooppartij in een hotel, die werd aangericht door Veronica-collega's. "We kwamen terug van het stappen, met Bart de Graaff en nog een paar mensen. En toen zijn er wel een paar minibars door het raam naar beneden geflikkerd en er is een kamer met een brandslang vernield." Staverman heeft daar niet zelf aan meegedaan, zegt hij.

Het maartnummer van FHM ligt woensdag in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen