Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe vriendin voor Spiderman

Shownieuws

Spiderman ontmoet een nieuw meisje. In de derde film over zijn avonturen wordt blondine Gwen Stacy geïntroduceerd. Zij wordt gespeeld door Bryce Dallas Howard.

Spiderman ontmoet een nieuw meisje. In de derde film over zijn avonturen wordt blondine Gwen Stacy geïntroduceerd. In de stripverhalen is zij Spidey's eerste liefde, die wordt vermoord door de Groene Trol.

Volgens aintitcool.com wordt de rol ingevuld door Bryce Dallas Howard, de 24-jarige dochter van filmmaker Ron Howard. Regisseur Sam Raimi start deze maand met de opnames.

Stacy is onder Spiderman-liefhebbers een mythisch personage. Zij heeft zelfs haar eigen fansite. Op een andere website noemt een fan het ontbreken van het personage in de Spiderman-films 'een blunder van de eerste orde'.

De vrouwelijke hoofdrol in de eerste twee Spiderman-films is weggelegd voor Mary Jane Watson (Kirsten Dunst). Dunst, die heeft getekend voor drie Spiderman-films, zei in oktober alleen tegen betaling van een gigantisch bedrag in de toekomst nog als Mary Jane te verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen