Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pepsi Stage verhuist naar Utrecht

Shownieuws

Het Pepsi Stage in Amsterdam-Zuidoost moet naar Utrecht verhuizen. Het theater kan dan de grote producties van het muziekcentrum Vredenburg huisvesten.

Het Pepsi Stage in Amsterdam-Zuidoost moet naar Utrecht verhuizen. Het theater kan dan de grote producties van het muziekcentrum Vredenburg huisvesten. Deze zaal gaat volgend jaar voor drie jaar dicht. De gemeente Utrecht neemt binnenkort een besluit over dit voorstel van de directie van Vredenburg. Dat schrijft Trouw dinsdag.

Vredenburg gaat gedeeltelijk tegen de vlakte om plaats te maken voor het Muziekpaleis, waar de popzaal Tivoli, jazzpodium SJU en Vredenburg samen worden ondergebracht. Tijdens de verbouwing zou het Pepsi Stage, onder een andere naam, een plek in de Vinex-wijk Leidsche Rijn kunnen krijgen. De kleinere producties van Vredenburg kunnen naar de Leeuwenberghkerk, die wordt verbouwd voor culturele activiteiten.

Het Pepsi Stage is het voormalige theater dat voor de musical Grace werd neergezet. De tijdelijke accommodatie moet binnenkort vertrekken van de gemeente Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen