Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heath Ledger zet huis te koop

Shownieuws

Heath Ledger wil weg uit Australië. De 26-jarige acteur heeft zijn huis voor zes miljoen Australische dollar (3,7 miljoen euro) te koop gezet.

Heath Ledger wil weg uit Australië. De 26-jarige acteur heeft volgens de Australische krant Brisbane Courier zijn huis voor zes miljoen Australische dollar (3,7 miljoen euro) te koop gezet. Ledger heeft het huis twee jaar geleden gekocht en zou in totaal 'enkele weken' hebben doorgebracht in de villa aan het strand.

Ledger heeft huizen in Brooklyn, New York, en Bronte in Sydney. Hij woont momenteel in Australië, maar wil met zijn vriendin Michelle Williams en zijn dochter naar Amerika verhuizen. "Het voelt alsof de paparazzi me uit mijn eigen stad trappen. Ik wil niet meer in Bronte wonen. Het breekt mijn hart, maar ik kan er niets doen. Het is lastig om met je vrouw en kinderen te gaan zwemmen als er tien mensen staan te fotograferen", zegt Ledger in de krant.

De acteur wil weg uit zijn vaderland omdat hij door vijf persfotografen met waterpistolen onder vuur is genomen. Dit gebeurde tijdens de première van zijn nieuwste film 'Brokeback mountain'. De fotografen claimen dat Heath Ledger vorig jaar naar hen heeft gespuugd en wilden wraak nemen. Direct na het incident kondigde Ledger voor het eerst aan te vertrekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen