Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joel Madden geeft carrière een draai

Shownieuws

De zanger van rockband Good Charlotte, Joel Madden, maakt zijn filmdebuut in het drama 'Valley of the damned'. De opnamen van de film starten in het voorjaar.

De zanger van rockband Good Charlotte, Joel Madden, maakt binnenkort zijn filmdebuut in het drama 'Valley of the damned'. Dat meldt muziekzender MTV. De opnamen van de film starten in het voorjaar. De regie is in handen van Marvin Scott Jarrett. De film wordt geproduceerd door het productiehuis van Madden, zijn broer Benji en Jarrett.

De zanger speelt de rol van Chris, een spirituele jongen die op zoek is naar de waarheid. Hoewel het een belangrijke rol is, gaat het niet om de hoofdrol. Die is weggelegd voor een vrouw. Madden laat weten dat het publiek niet automatisch moet verwachten dat zijn vriendin, zangeres en actrice Hilary Duff, de rol gaat spelen.

De regisseur van de film hoopt dat 'Valley of the damned' net zoveel voor deze tijd gaat betekenen als 'Trainspotting' voor de jaren negentig. "'Trainspotting' was alles voor mij. Het was niet alleen een film, het was ook een soundtrack en een filmposter. En dat alles paste perfect in elkaar. Dat willen wij nu ook bereiken", zegt Jarret.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen