Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yoko Ono wil geen filmploeg voor de deur

Shownieuws

De weduwe van John Lennon, Yoko Ono, wil niet dat er voor haar deur gefilmd wordt en heeft geprobeerd om de opnamen van de film 'Chapter 27' te stoppen.

Yoko Ono wil niet dat voor haar deur wordt gefilmd. De weduwe van John Lennon heeft daarom geprobeerd om de opnamen van de film 'Chapter 27' te stoppen. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post. Om de film over de moord op Lennon zo realistisch mogelijk te maken is een filmset opgetrokken op het trottoir voor het Dakota-gebouw, de plaats waar de ex-Beatle in 1980 werd doodgeschoten. Ono woont hier nog steeds.

Uit naspeuringen van Ono bleek dat de filmproducent alleen een gemeentelijke vergunning nodig had. Deze vergunning is afgegeven en daarom kunnen de opnamen, die eerder deze week van start gingen, doorgang vinden.

Jared Leto en Lindsay Lohan spelen de hoofdrollen in 'Chapter 27'. Leto speelt Mark David Chapman, de gestoorde fan die Lennon doodschoot. Volgens de geruchten moest de acteur voor zijn rol ongeveer vijftien kilo aankomen. Lohan speelt een Lennon-fan die met Chapman bevriend raakt.

Lennon en zijn vrouw woonden sinds 1973 in het gebouw aan de Upper West Side in Manhattan. Chapman is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen