Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leif Garrett in drugstherapie

Shownieuws

Voormalig tieneridool Leif Garrett gaat in therapie om zijn drugsprobleem onder controle te krijgen. Een eerdere behandeling maakte hij niet af.

(Novum/AP) - Voormalig tieneridool Leif Garrett gaat in therapie om zijn drugsprobleem onder controle te krijgen. Garrett onderging eerder therapie nadat hij in maart schuldig werd bevonden aan cocaïnebezit. De zanger en acteur maakte de behandeling niet af. Leif begint maandag aan het nieuwe programma.

Een woordvoerder van de openbaar aanklager van Los Angeles zegt dat de behandeling die Garrett te wachten staat 'een stuk heftiger' is dan de vorige. "Het gaat om dagelijkse therapie die minimaal een jaar duurt." Leif mocht zelf kiezen tussen therapie en een gevangenisstraf.

Vorige week werd de 44-jarige Leif Garrett opgepakt toen hij zonder plaatsbewijs de metro in wilde stappen. Na de aanhouding werd hij schuldig bevonden aan heroïnebezit. Garrett zegt onschuldig te zijn. Het is niet bekend wanneer de zaak voor de rechter komt.

Garrett scoorde een hit met het nummer 'I was made for dancing'. Ook was hij te zien in films als 'The outsiders' en 'Walking tall'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen