Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Privé-jet Bon Jovi maakt uitglijder

Shownieuws

De privé-jet van rockgroep Bon Jovi is zaterdag doorgegleden na een landing op het vliegveld Hamilton International Airport in Canada. Niemand raakte gewond.

(Novum/AP) - Het privé-vliegtuig van rockgroep Bon Jovi is zaterdagochtend doorgegleden na een landing op een vliegveld in Canada. Een woordvoerder van de band zegt dat de Boeing 707 moest landen onder slechte weersomstandigheden. Er zaten veertien mensen in het vliegtuig waaronder de bandleden. Niemand raakte gewond.

De band en zijn gevolg kwam uit Buffalo, waar de groep had opgetreden. Momenteel is Bon Jovi aan het toeren om het nieuwste album 'Have a nice day' te promoten. De rockers doen dit jaar ook Nederland aan. Op 25 mei staan ze in het Goffertpark in Nijmegen.

Bon Jovi bestaat uit zanger Jon Bon Jovi, gitarist Richie Sambora, drummer Tico Torres en toetsenist David Bryan. De band scoorde zijn eerste wereldwijde hit met het nummer 'You give love a bad name' van het album 'Slippery when wet'. Ook singles als 'Keep the faith', 'Livin' on a prayer' en 'Bed of roses' gingen in grote getalen over de toonbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen