Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrell en ex-vriendin in juli in rechtzaal

Shownieuws

De rechtzaak die acteur Colin Farrell heeft aangespannen tegen zijn ex-vriendin vindt plaats op 17 juli. Zijn ex wilde een sekstape verspreiden.

(Novum/AP) - De rechtzaak die acteur Colin Farrell heeft aangespannen tegen zijn ex-vriendin vindt plaats op 17 juli. Dat heeft het hooggerechtshof in Los Angeles bepaald. Farrell sleepte zijn ex, playmate Nicole Narain, vorig jaar voor de rechter wegens een poging tot het verspreiden van een sekstape. Daarop is te zien hoe het stel gedurende veertien minuten de liefde bedrijft.

Farrell klaagt Narain aan omdat het openbaar worden van de tape zijn reputatie kan schaden. De 31-jarige playmate ontkent winst te willen maken met het verspreiden van de band. De advocaten van beide partijen hebben laten weten vóór 17 juli tot een overeenkomst te willen komen zodat een rechtszaak niet nodig is.

Eerder deze maand kon de sekstape via een website worden bekeken. De site werd gesloten omdat de makers zich niet hielden aan de gerechtelijke uitspraak dat de video niet uitgezonden of verkocht mocht worden. Vrijdag dook de tape echter weer op het internet op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen