Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shakira heeft meer ruimte nodig

Shownieuws

Shakira wil ruimer gaan wonen en heeft daarom haar huis in Florida te koop gezet. Het optrekje ligt aan het water in een exclusief deel van Miami Beach.

(Novum/AP) - Shakira wil ruimer gaan wonen en heeft daarom haar huis in Florida te koop gezet. Dat zegt de makelaar van de zangeres vrijdag. De vraagprijs voor het optrekje, dat aan het water ligt in een exclusief deel van Miami Beach, is bijna vijf miljoen euro. Shakira betrok het huis ruim vier jaar geleden en betaalde er toen 2,8 miljoen euro voor.

Het 585 vierkante meter tellende herenhuis telt vijf slaapkamers, zes badkamers, een zwembad en een aanlegsteiger voor een boot.

De makelaar zegt dat Shakira van plan is om in dezelfde buurt te blijven wonen. Ook zanger Ricky Martin en acteur Matt Damon hebben er een huis.

Shakira brak in 1996 in Zuid-Amerika door met het Spaantalige album 'Pies descalzos'. In 2002 verwierf ze wereldwijde faam met de hits 'Whenever wherever' en 'Underneath your clothes' van het album 'Laundry service'. Vorig jaar bracht ze zowel een Spaans- als een Engelstalig album uit, 'Fijacion oral 1' en 'Oral fixation vol 2'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen