Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotomodel loopt weg uit show Howard Stern

Shownieuws

Op de satelliet heeft diskjockey Howard Stern zijn eerste relletje binnen. Fotomodel Rachel Hunter stormde woedend weg uit een radio-interview.

Diskjockey Howard Stern heeft zijn eerste relletje binnen, ruim een week na het opstarten van zijn radioprogramma via de satelliet. Fotomodel Rachel Hunter stormde deze week weg uit een radio-interview. Het 36-jarige model was woedend toen zij ontdekte dat het gesprek zou worden gefilmd. Hunter had daarvoor geen toestemming gegeven. De filmpjes van Sterns show zijn tegen betaling te downloaden.

Na Hunters vertrek uit de studio stak de 'shock-jock' een tirade af voor de microfoon. Hij wees erop dat Hunter het bed zou hebben gedeeld met popster Rod Stewart. "Het zal je prestatie maar zijn. Zij heeft een grote dikke kont. Ik haat haar."

De laatste twintig jaar kwam de 52-jarige radiomaker regelmatig in het nieuws vanwege omstreden items in zijn uitzendingen. Sterns werkgevers kregen voor zijn programma's regelmatig boetes van de Amerikaanse overheid. Met de overstap naar betaalzender Sirius heeft Stern meer vrijheden. De dj beloofde dan ook opnieuw een spraakmakend radioprogramma te maken, met paaldanseressen en seksuele handelingen die worden verricht in de studio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen