Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig kindacteur Joe Pichler vermist

Shownieuws

Voormalig kindacteur Joe Pichler is sinds een week vermist. Volgens de politie wijzen alle sporen op zelfmoord. Pichlers familie is het daar niet mee eens.

(Novum/AP) - Voormalig kindacteur Joe Pichler is sinds een week vermist. De auto van de 18-jarige Amerikaan is vorige week maandag gevonden in zijn woonplaats Bremerton, dicht bij Seattle. Het verlaten voertuig stond op een kruispunt waar water onderdoor loopt. Volgens de politie wijzen alle sporen op zelfmoord. Pichlers familie is het daar niet mee eens. De acteur speelde onder meer in twee van de 'Beethoven'-films.

In de auto is een brief gevonden, waarin volgens zijn familie staat dat Pichler een sterkere broer wilde zijn en dat zijn bezittingen voor zijn jongere broer zijn bestemd. Volgens de politie kan uit de brief de conclusie worden getrokken dat Pichler zelfmoord wilde plegen, maar kan nog niets met zekerheid worden gezegd.

De familie van Pichler gelooft niet dat sprake is van een afscheidsbrief. Pichlers moeder Kathy is niet tevreden over de manier waarop de politie de zaak heeft onderzocht. Ze is er kwaad over dat haar de indruk wordt gegeven dat haar zoon dood is. "Hij kan in iemands kelder zitten of gewond op straat rondzwerven."

Ook zegt Kathy Pichler dat de politie de auto van haar zoon aan de familie heeft teruggegeven zonder het voertuig grondig te onderzoeken. "Ze hebben er alleen even vluchtig doorheen gekeken en geen vingerafdrukken afgenomen. Ze waren ook maar drie minuten in zijn appartement. Ze hebben helemaal niets gedaan." De politie zegt alles te hebben gedaan wat mogelijk is.

Joe Pichler begon zijn acteercarrière op 6-jarige leeftijd door in een reclamespotje te spelen. In 1996 verscheen hij in 'The fan' en in 1999 speelde hij in de film 'Varsity blues'. Pichler was ook te zien in de derde en vierde 'Beethoven'-film, een comedy uit 2000 en 2001 over een sint-bernardshond. Zijn laatste rol was die in de film 'Children on their birthdays' uit 2002. In datzelfde jaar verhuisde de acteur terug naar Bremerton om zijn diploma te halen. Volgens zijn familie heeft hij nooit zijn passie voor acteren verloren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen