Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-serie '7th heaven' stopt na tien jaar

Shownieuws

De Amerikaanse televisieserie '7th heaven' stopt wegens financiële problemen. Dit seizoen worden de laatste afleveringen opgenomen.

(Novum/AP) - De Amerikaanse televisieserie '7th heaven' stopt wegens financiële problemen. Dit seizoen worden de laatste afleveringen opgenomen. Productiemaatschappij Warner Brothers draait dit jaar ruim dertien miljoen euro verlies op de serie.

Het programma gaat over een protestants gezin, met een vader als predikant en vijf kinderen die hun eigen weg in het leven proberen te zoeken. De serie was tien jaar geleden voor het eerst te zien. Volgens de directie van Warner Brothers is het besluit niet meer terug te draaien, ook al haalt de serie op 'Gilmore girls' na de hoogste kijkcijfers.

De financiële problemen van de serie worden volgens het productiebedrijf veroorzaakt door te hoog oplopende productiekosten. De salarissen van de acteurs zijn met het succes van de serie gestegen. Omdat de serie gaat over een gezin van zeven leden en alle vrienden die de gezinsleden hebben, is een grote cast nodig om de serie te maken. Een andere oorzaak van de financiële malaise is dat de herhalingen van de uitzendingen minder goed worden bekeken.

Warner Brothers werkt momenteel aan televisieseries voor onder anderen zangeres Brandy en Nick Lachey, de ex-man van zangeres Jessica Simpson. Hij speelt de hoofdrol in een romantische komedie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen