Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatieproblemen Jude en Sienna houden aan

Shownieuws

Opnieuw steken relatieproblemen tussen Sienna Miller en Jude Law de kop op. Zondag vloog Law vier dagen eerder dan gepland van de VS terug naar Engeland.

Opnieuw steken relatieproblemen tussen Sienna Miller en Jude Law de kop op. Zondag vloog Law vier dagen eerder dan gepland van de Verenigde Staten terug naar Engeland. De Engelsman had genoeg van het geruzie met zijn Amerikaanse vriendin. Dat meldt de Britse krant Mirror maandag.

De 24-jarige Miller verblijft momenteel in de Amerikaanse staat Louisiana voor de opnamen van haar nieuwe film 'Factory girl'. Daarin speelt ze Edie Sedgwick, de muze van Andy Warhol.

Een vriend van het koppel verklaart dat Jude geen zin meer had om steeds te moeten wachten tot Sienna een keer klaar was met filmen en ze elkaar konden zien. "Hij is veel liever bij zijn kinderen", vertelt de vriend in de krant. "Sienna had het overigens ook helemaal gehad met de bezitterigheid van Jude. Ze realiseren zich allebei dat het wederzijdse wantrouwen voor veel problemen zorgt."

De 33-jarige Jude biechtte vijf maanden geleden publiekelijk op vreemd te zijn gegaan met een kindermeisje. Hoewel Sienna kapot leek van verdriet, bleek niet veel later dat ze zelf gedurende hun relatie het bed had gedeeld met de nieuwe James Bond, acteur Daniel Craig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen