Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zoon John Lennon date met Lindsay Lohan'

Shownieuws

Sean Lennon, de zoon van de vermoorde Beatle John Lennon, date met actrice Lindsay Lohan. Ze zijn gesignaleerd in een restaurant en een club in New York.

Sean Lennon, de zoon van de vermoorde Beatle John Lennon, date met actrice Lindsay Lohan. Dat meldt de Britse krant Mirror maandag. Lohan werkt momenteel aan opnamen van 'Chapter 27', een film over het leven van John Lennons moordenaar Mark David Chapman. Tot voor kort had de Amerikaanse een knipperlichtrelatie met acteur Jared Leto, die in de film de rol van Chapman speelt.

De 30-jarige Sean en de 19-jarige Lindsay hebben volgens de krant zondag een romantisch diner genuttigd in een restaurant in New York. Daarna zouden ze met Lindsay's moeder Dina naar een club zijn gegaan. Lohan houdt dus geen rust, zoals doktoren haar onlangs voorschreven. Begin deze maand werd de actrice in een ziekenhuis opgenomen wegens een astma-aanval.

Sean maakt er geen geheim van op zoek te zijn naar een geschikte vriendin. Vorige maand zei hij in een interview het liefst een vrouw te willen tussen 18 en 45 jaar en met een IQ van 130 of hoger. "Ze mag geen psychologische afwijkingen hebben, wel een groot hart. Ik ben namelijk ontzettend eenzaam en ongelukkig."

Lennon had eerder vier jaar een relatie met de 25-jarige Amerikaanse actrice Bijou Philips. De relatie liep in 2003 op de klippen toen Philips ervandoor ging met een van Lennons beste vrienden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen