Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Sabine Koning leeft niet meer

Shownieuws

De vader van Sabine Koning is niet meer in leven. Richard Torres, die in de jaren zeventig een verhouding had met haar moeder, is omgekomen bij een ongeluk.

De vader van Sabine Koning is niet meer in leven. Richard Torres, die in de jaren zeventig een kortstondige verhouding had met de moeder van de 'ZOOP'-actrice, is in 1979 op Ibiza omgekomen bij een auto-ongeluk. Dat meldt De Telegraaf maandag. Wat er precies is gebeurd, vertelt Koning maandagavond in het KRO-programma 'Spoorloos'.

De 32-jarige Koning deed in oktober een oproep in 'Spoorloos' in de hoop haar vader te vinden. Hij zou nooit van haar bestaan hebben geweten. "Ik wil graag weten of ik op hem lijk", lichtte ze haar speurtocht toe. Naar aanleiding van het programma meldde zich een kijkster, die haar vader goed had gekend. Zij wist te vertellen dat hij jaren geleden is overleden.

Sabine hield aan het programma een 44-jarige halfbroer over. De actrice is tevreden met de uitkomst van haar oproep. "Ik zou niet weten hoe ik het anders had moeten doen. Ik ben vanaf de start vreselijk goed begeleid en de redactie heeft beloofd ook na de slotuitzending contact met me te houden." De actrice weet nog niet of ze haar halfbroer nog eens gaat opzoeken. "Hij blijft natuurlijk een vreemde man. De tijd zal uitwijzen hoe ons contact zich ontwikkelt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen