Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Show Karin Bloemen niet op tv

Shownieuws

De kerstshow van Karin Bloemen is vorige maand, tegen de verwachting van haar productiebureau La Bloemen in, niet verkocht aan de tv.

De kerstshow van Karin Bloemen is vorige maand, tegen de verwachting van haar productiebureau La Bloemen in, niet verkocht aan de televisie. Dat meldt de Telegraaf maandag. Naar verluidt wilde Bloemen de uitzendrechten voor twintigduizend euro verkopen.

Een woordvoerder van de Vara zegt dat het niet aan de kwaliteit van de show lag. "Maar we zaten al helemaal vol met cabaret. Dan moet je keuzes maken. Wij gaven de voorkeur aan shows van Paul de Leeuw en Claudia de Breij."

Een medewerkster van La Bloemen heeft een andere uitleg voor het mislukken van de verkoop. "De show was een groot succes. In december van dit jaar zullen we daarom opnieuw een groot aantal theaters aandoen. Dat is de reden dat de show niet verkocht is."

Met 'La Bloemen's kerstshow 2005' was Bloemen de hele maand december te zien in acht theaters. Ze werd bijgestaan door Astrid Joosten, Edsilia Rombley, Sara Kroos, Angela Groothuizen en een negenkoppige band.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen