Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vogue naar India

Shownieuws

Het Amerikaanse modeblad Vogue krijgt een Indiase editie. Dat kondigde directeur Nicholas Coleridge van uitgeverij Condé Nast aan op een conferentie in Bombay.

(Novum/AP) - Het Amerikaanse modeblad Vogue krijgt een Indiase editie. Dat kondigde algemeen directeur Nicholas Coleridge van uitgeverij Condé Nast, aan op een conferentie in Bombay. Het tijdschrift, dat zal worden toegesneden op de Indiase markt, moet in 2007 in de schappen liggen. Condé Nast is van plan een kantoor op te zetten in New Delhi of anders in de entertainmenthoofdstad Bombay.

Vervolgens worden mogelijk ook andere bladen van het Amerikaanse bedrijf als Glamour, Vanity Fair en Traveler op de Indiase markt gebracht.

Vogue bestaat sinds 1892. Het blad verschijnt in twaalf verschillende landen als Frankrijk, Italië, Korea en Brazilië. Vorig jaar werd een Chinese editie aangekondigd, een Nederlandse Vogue laat tot nog toe op zich wachten. Hoofdredacteur van de Amerikaanse uitgave, Anna Wintour, wordt gezien als een van de machtigste vrouwen in de modewereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen