Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Macaulay Culkin schrijft boek over vader

Shownieuws

Voormalig kindsterretje Macaulay Culkin heeft een boek geschreven dat geïnspireerd is op de moeizame relatie met zijn vader. Het boek heeft de titel 'Junior'.

Voormalig kindsterretje Macaulay Culkin heeft een boek geschreven dat geïnspireerd is op de moeizame relatie met zijn vader. Dat meldt de site van het Amerikaanse tijdschrift People Magazine. 'Junior' is opgebouwd uit dagboekfragmenten, brieven en gedichten. Het boek komt op 15 maart in Amerika uit. Het is niet bekend wanneer het boek verkrijgbaar is in Nederland.

In een van de semi-autobiografische, semi-fictieve brieven in het boek schrijft Culkin dat hij van zijn vader precies heeft geleerd hoe hij later niet met zijn kinderen om wil gaan. "Je hebt me wel alles geleerd over boosheid en woede", voegt hij daaraan toe.

De 25-jarige Culkin is één van de beroemdste en rijkste kindsterren uit de geschiedenis. Op zijn twaalfde was hij miljonair, op zijn veertiende had hij een burn-out. Culkin speelde in meer dan twintig films waaronder de 'Home alone'-reeks, 'Uncle Buck', 'Richie rich' en 'Party monster'. Met 'Junior' maakt hij zijn debuut als schrijver.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen