Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hond Paris Hilton als handtas

Shownieuws

Tinkerbell, de ingeruilde chihuahua van Paris Hilton, heeft James Piatt geïnspireerd tot het maken van een handtas. De tas is te koop op zijn website.

Tinkerbell, tot voor kort de chihuahua van Paris Hilton, heeft tassenontwerper James Piatt geïnspireerd tot het maken van een handtas. Volgens de New York Post kwam Piatt op het idee voor de leren tas in de vorm van een doodhangende chihuahua toen dierenrechtenorganisatie Peta de hotelerfgename bekritiseerde. Peta meent dat Paris haar dieren gebruikt alsof het hippe handtassen zijn.

"Ik bedacht me wat Peta had gezegd", zegt de ontwerper. "Toen viel het me op dat iedereen Paris probeert te imiteren. Zoveel mensen die rondrennen met een kat of hond onder de arm alsof het accessoires zijn. Het is een hele eigenaardige trend."

Piatt zegt helemaal geen hekel te hebben aan Paris, ondanks zijn kritische ontwerp. Hij wil ook dat de Hilton-telg Tinkerbell weer onder haar arm gaat dragen, maar dan in de vorm van zijn tas. "Ik wil haar er heel graag eentje geven, dat zou echt fantastisch zijn." 'The tinkerbell' is voor 175 dollar (bijna 150 euro) te koop op de website van de tassenontwerper.

Paris Hilton ruilde Tinkerbell in voor een jongere versie omdat ze een volgroeide hond niet 'schattig' zou vinden. Eerder raakte ze haar chihuahua al eens kwijt, maar wist hem na een grote zoekactie, waar ook de media een handje aan meehielp, terug te vinden. Geruchten gingen toen dat Tinkerbell nooit is teruggevonden maar is vervangen door een evenbeeld van het hondje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen