Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keira Knightley is gek op 'dirty dancing'

Shownieuws

Actrice Keira Knightley leeft zich regelmatig uit op de dansvloer. In de Amerikaanse Cosmopolitan zegt ze dol te zijn op 'dirty dancing'.

Actrice Keira Knightley leeft zich regelmatig uit op de dansvloer. In de Amerikaanse Cosmopolitan zegt ze dol te zijn op 'dirty dancing'. "Ik ben iemand die naar een club gaat om helemaal los te gaan. Ik sta dan als een gek te zweten". Keira weet zeker dat anderen vinden dat ze dan behoorlijk voor schut staat.

Gelukkig interesseert het de 20-jarige 'Pride en prejudice'-ster niets wat omstanders van haar dansprestaties vinden. "Ik heb een hekel aan van die meisjes die aan de kant blijven staan", zegt ze. "Die de hele avond stilstaan met perfect haar en perfecte make-up. Dat zijn geen echte vrouwen."

Dat betekent niet dat Keira niets om uiterlijk geeft. Ze geeft toe zo geobsedeerd te zijn door schoenen, dat ze zelf paren koopt die niet passen. "Ik heb schoenen die ik niet eens uit de doos haal omdat ze mijn maat niet zijn. Ik kijk ernaar en denk dan: het maakt niet uit dat ik ze niet aankan, ze zijn té mooi!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen